Måske ved I allerede præcis, hvad I har brug for og vil have? Eller måske har I en ide om, hvad I gerne vil opnå, men kan endnu ikke helt gennemskue, hvad der skal til eller overskue vejen derhen? Det kan også være, at I ikke når helt ud til jeres interessenter og har behov for at vende nye eller flere metoder og platforme, der forbedrer jeres kommunikation?

Ring blot eller send en mail! Det koster ikke noget at tage en snak over telefonen, maile en forespørgsel eller bede om et uforpligtende møde, hvor vi sammen afklarer jeres behov, formål, målgrupper og drøfter de forskellige muligheder for form og indhold.

Det er muligt, at jeg undervejs forsøger at prøve jeres ideer af og endda foreslår løsninger, I ikke umiddelbart ser muligheder i. Min første opgave er at ridse mulighederne op og skabe overblik. Og jeg står til rådighed gennem hele processen, til I træffer det valg, der inden for jeres budget giver den bedste effekt og dermed øget værdi for jeres virksomhed eller organisation.

Når vi har afstemt forventningerne, udarbejder jeg et tilbud og en udførlig beskrivelse af opgaven, processen, det ønskede resultat og deadline. Og når vi har en aftale, holder jeg jer naturligvis løbende orienteret undervejs.